Aminoz BULK an Advanced Weight gain formula is a powerful blend developed By Cramming – 1279 calories per serving , 60gm of whey protein sourced from United State Of America, to support muscle growth and strength gains when used in conjunction with resistance training.

Aminoz BULK a World class scientific Formula with Best Delicious Taste is Developed with NO SUGAR and NO ARTIFICAL SWEETNER.

Gains with Aminoz BULK also provide the stimulus to radically alter your physique to give you a chiseled, rock-hard look. While other gainers cause you to bloat up like a water tank and gain slabs of fat and make you look and feel like garbage, Aminoz BULK can help you achieve massive and rapid gains in Muscle Mass. Distinct from other gainers, Aminoz BULK is the answer to today’s hard training and hardcore power.

Usage : For a great tasting delicious taste combine 3 heaped scoop of BULK Mass gainer with 300 ml of cold water or milk (depending on personal preference of desired thickness) twice daily. For added body blend two or three ice cubes. Use 2-3 servings daily. 

* These statements have not been evaluated by the FSSAI. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Q1. Will there be any fat development by using Aminoz Bulk?
Ans. No, Aminoz Bulk does not lead to any fat accumulation. Aminoz Bulk consists of a balanced composition of carbohydrates, proteins, vitamins, and minerals which provides all the essential nutrients to your body. It’s necessary for healthy weight gain. Also, it does not provide any extra calories because it does not contain Sugar and any Artificial Sweetener. Hence, Aminoz Bulk will help in gaining your muscle mass instead of developing fat around your body.

Q2. Does Aminoz Bulk contain Sugar?
Ans. No, Aminoz Bulk does not contain Sugar or any Artificial Sweetener. It carries an advanced formulation that is made with no Sugar and no Artificial Sweetener.

Q3. Is Aminoz Bulk safe? Are there any Side Effects of using the product?
Ans. Yes, Aminoz Bulk is safe to consume and does not cause any side effects. It is manufactured from high-quality ingredients sourced from the best companies in the world. Aminoz Bulk is processed under ISO and GMP certified unit under strict quality control standards and hence, it is safe from any side effects.

Q4. Can I take Aminoz Bulk without any Exercise?
Ans. Yes, Aminoz Bulk can be taken without exercise. You can take half of the serving size as listed on the label. For optimum results, Aminoz Bulk should be consumed with exercise.

Q5. I am a Vegetarian; Can I still take Aminoz Bulk?
Ans. Yes, Aminoz Bulk is a pure vegetarian product. It is an excellent source of protein for Vegetarian diet.

Q6. In how much time can we expect to gain weight?
Ans. “Work hard in Silence. Let your Success make the noise.” To be determined and train hard to achieve the optimum results from your workout. Weight gain depends upon primary 3 factors: – Basal Metabolic Rate, Daily Intake, and Physical Activity. So plan your workout and dietary schedule along with Aminoz Bulk and you might be able to see the results in a month time.

Q7. Can women use this Aminoz Bulk?
Ans. Yes, Women can use this product. Supplementing with Aminoz Bulk along with regular diet will provide you extra nutrients which will help you in gaining weight. Women who are pregnant, breastfeeding and who are suffering from any hormonal disorder should consult a doctor before using Aminoz Bulk.

Q8. Is there any long-term toxicity of this product?
Ans. Aminoz Bulk is scientifically formulated and each ingredient is scientifically evaluated by our team of experts. No such ingredient has been included which causes any long-term toxicity.