AMINOZ ISO+ ZERO CARB is the Ideal Protein Supplement designed for hardworking professionals, digests very rapidly and helps return the post-workout body back from a catabolic to an anabolic state.

ISO+ has the highest protein percentage in its class.

ISO+ derives its name from its protein sources 100% whey protein isolate, it contains enzymatic blend leaving you with the most easily digestible assimilated and bio available high quality protein. ISO+ is also fortified with Taurine and Glutamine. This synergetic formula supplies a perfect supplement in a perfect ratio for maximum system absorption, body tissue growth, maintenance and repair.

So feel confident that you will be feeding your muscle to their fullest potential.

For a great tasting, delicious shake combine one heaped scoop (approx. 30g) of Isolate in 200 ml of cold water or milk (depending on personal preference for desired thickness) twice daily. Use 2-3 servings daily or as advised by your Trainer.

* These statements have not been evaluated by the FSSAI. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Q1. What are the benefits of Aminoz ISO+ Zero Carbs?
Ans. Aminoz ISO+ Zero-Carbs is a scientifically formulated product containing the purest form of Whey Protein that helps you in gaining Lean Muscle Mass. It also helps you to cut down unwanted body fat because it does not contain any Carbs and Fat. Along with high-quality Proteins, it also contains special ingredients which increase energy and strength levels or it’s also very helpful to boost immune system/function.

Q2. Is Aminoz ISO+ Zero-Carbs safe? Are there any side effects of using the product?
Ans. Yes, Zero-Carbs is safe to consume and does not cause any side effects. It is manufactured from high-quality ingredients sourced from the best companies in the world. Aminoz ISO+ Zero-Carbs is manufactured under ISO and GMP certified unit under strict quality control standards and hence, it is safe from any side effects.

Q3. I am a vegetarian, Can I still take Aminoz ISO+ Zero-Carbs?
Ans. Yes, Aminoz ISO+ Zero-Carbs is a pure vegetarian product. It is an excellent source of protein for a Vegetarian diet.

Q4. I am a professional Athlete, and I am subject to drug testing, Can I take Aminoz ISO+ Zero-Carbs?
Ans. Yes, Aminoz ISO+ Zero-Carbs is a DOPE free product. It is formulated from high quality certified ingredients.

Q5. Can we take Aminoz ISO+ Zero-Carbs without any exercise?
Ans. Yes, Aminoz ISO+ Zero-Carbs can be taken without any exercise. According to researches done, a normal person requires 1gm/Kg Ideal Body Weight protein per day for the synthesis of new tissue, growth, and development, repair of old tissues which cannot be fulfilled by consuming regular diet. So even if you don’t exercise, Aminoz ISO+ Zero Carbs can help you in fulfilling the gap between your daily consumption and requirement of protein in your body.

Q6. Can women use this Aminoz ISO+ Zero-Carbs?
Ans. Yes, Women can use this product. Supplementing with Aminoz ISO+ Zero-Carbs provides you high-quality proteins which help you in gaining lean muscle mass. It will also help you in cutting down your fat tissue because it does not contain any carbs or fats. Women who are pregnant, breastfeeding and who are suffering from any hormonal disorder should consult their doctor before using Aminoz ISO+ Zero-Carbs.

Q7. Is there any long-term toxicity of Aminoz ISO+ Zero-Carbs?
Ans. Aminoz ISO+ Zero-Carbs is scientifically formulated and each ingredient is scientifically evaluated by our team of experts. No such ingredient has been included which causes any long-term toxicity.

Q8. Is Aminoz ISO+ Zero-Carbs Gluten free ?
Ans. Yes, Aminoz ISO+ Zero-Carbs Whey is a Gluten free product.