AMINOZ PURE is a Hard Core muscles advance formulae, which is based on highest international quality Whey Protein imported from USA.

No cutting corners, no shortcuts, no sacrificing quality. You don’t do that with your workouts, so why would you do it with your protein?

Mixes Instantly! AMINOZ PURE has been formulated to dissolve instantly in water, milk, or your other beverage of choice & it utilizes some of the most advanced flavor systems available to deliver imaginative, delicious protein flavors that everyone will crave. 

AMINOZ PURE is a blend of proteins that digests rapidly and is a rich source of amino acids for muscle recovery. Each serving of AMINOZ PURE provides 24.1 grams of rapidly digesting whey protein with low levels of fat, cholesterol, lactose and other stuff you can do without. 

It also contains essential nutrients for maintaining Endurance, for achieving Lean Muscles, for attending to free radicals, for better protein digestion and synthesis to make it a truly international advanced formulae for muscle building.

So it’s safe to say AMINOZ PURE is here to set the new standard in protein.

Usage – For a great tasting, delicious shake combine one heaped scoop of AMINOZ PURE Protein with 200 ml of cold water or milk (depending on personal preference for desired thickness). For added body blend two or three ice cubes with PURE. Use 2-3 servings daily or as advised by your Trainer.

* These statements have not been evaluated by the FSSAI. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Q1. What are the benefits of Aminoz Pure Whey Protein?
Ans. Aminoz Pure Whey Protein is one of the best and high international quality whey protein. It’s an ideal choice for those people who want to achieve lean muscles. It’s also very easily digestible.It provides essential branch chain amino acids that are important for muscle repair and growth. Aminoz Pure Whey Protein contains high biological value proteins which help in stimulating protein synthesis and boosting muscle development. Along with high-quality proteins, it also contains an amazing Enzyme Blend which makes it easier to digest.

Q2. Is Aminoz Pure Whey Protein safe? Are there any side effects of using this product?
Ans. Yes, Aminoz Pure Whey Protein is safe to consume and does not cause any side effects. It is manufactured from high-quality ingredients sourced from the best companies in the world. Aminoz Pure Whey Protein is manufactured by ISO and GMP certified unit under strict quality control standards and hence, it is safe from any side effects

Q3. I am a vegetarian; can I still take your product?
Ans. Yes, Aminoz Pure Whey Protein is a pure vegetarian product. It is an excellent source of protein for a Vegetarian diet.

Q4. I am a professional Athlete, and I am subject to drug testing, Can I take this product?
Ans. Yes, Aminoz Pure Whey Protein is a DOPE free supplement. All the supplements come in the range of professional series. This supplement is formulated by our experts from high quality certified ingredients.

Q5. Can we take Aminoz Pure Whey Protein without any exercise?
Ans. Yes, Aminoz Pure Whey Protein can be taken without any exercise. According to researches done, a normal person requires 1gm/Kg Ideal Body Weight protein per day for the synthesis of new tissue, growth, and development, repair of old tissues which cannot be fulfilled by consuming regular diet. So even if you don’t exercise, Aminoz Pure Whey Protein can help you in fulfilling the gap between your daily consumption and requirement of protein in your body.

Q6. Can women use Aminoz Pure Whey Protein?
Ans. Yes, Women can use 100% Whey. Supplementing with Aminoz Pure Whey Protein will provide you with all the essential amino acids that will keep you in positive nitrogen balance and helps in synthesizing new muscle tissues. Women who are pregnant, breastfeeding and who are suffering from any hormonal disorder should consult a doctor before using 100% Whey.

Q7. Is there any long-term toxicity of this product?
Ans. Aminoz Pure Whey Protein is a scientifically formulated and each ingredient is scientifically evaluated by our team of experts. No such ingredients have been included which causes any long-term toxicity.

Q8. Is Aminoz Pure Whey Protein Gluten free?
Ans. Yes, Aminoz Pure Whey Protein is a Gluten free product.